Revija Joker

ČLANKI
stranka » članki » slikosuk
Uredi seznam
Tudi mutante obišče jesen življenja. LordFebo si ob ogledu poslednjega filma z njemu najljubšim superjunaškim igralcem z enega lica briše ošpricano kri, z drugega pa solzo žalosti.
Ob kinoprihodu drugega poglavja strelsko-pretepaške sage o ašašinu Johnu Wicku Sneti spiše prispevek o največjem zajebancu med kravatarji. Ne reci mu računovodja in ne dotikaj se njegovega psa!
Staromanija za najbolj osebnim hišnim računalnikom, Commodorjevo amigo, ne pojenja. Krepi jo dvoje dokumen­tarcev, ki opevata in razgrinjata frendičino ozadje. Podučiti se pusti Sneti.
Pisatelj: Sneti
Pisatelj: McMungo
Split (J283)
Pisatelj: Aggressor
Rings (J283)
Pisatelj: Aggressor
Pisatelj: Sneti
Pisatelj: Kavbojc
Pisatelj: Sneti
Pisatelj: Aggressor
Ime Akira Kurosawa je doseglo srca tako zavzetih cineastov, kakršen je Besni Dante, kot ušesa marsikaterega gledalca, ki v sedmi umetnosti ni domač. Mojster je številnim sopomenka za samurajski film; morda celo za japonski film nasploh. Tega je prvi med sonarodnjaki pripeljal na svetovna vrata in zavzel položaj režijskega velikaša.
Batmanoslovec LordFebo potrdi: najbolj smešna gothamska predstava pripada mrščečemu se plastičnemu netopirmožiclju.
Po kinih hara Rogue One, prvi film iz Vojne zvezd po enaintridesetih letih, ki ne spada v serijo osrednjih epizod. Upornik Aggressor princesi v poklon mimo stormtrooperjev odtihotapi nekaj informacij o zagonu prve Zvezde smrti.
Beep (J282)
Pisatelj: Sneti
Passengers (J282)
Pisatelj: McMungo
Spectral (J282)
Pisatelj: Aggressor
Zagrnjene zavese. Zaklenjena vrata. Prižgano kadilo. Čarovnica razbrazdana, McMungo ime mi je, tvoj sem za uro in pol. Prestraši me!
Film Assassin's Creed je nova visokoproračunska produkcija za v kinematografe z gamerskimi koreninami. Sneti si nadene jopco s kapuco in pomaha s pipcem izpod rokava.
Jokerjeva zicleder banda popiše par še nepredstavljenih televizijskih serij.
išči:

(Palčki iščejo le štiri- ali veččrkovne zasnove.)

rubrika:

TEKOČA ŠTEVILKA
(naslednja izide 15.4.2017)
marec 2017
Vedež: jakuze, anali: rollercoasterščine, oznanila: raporti z razvijalske konference, mobilniškega kongresa in sejma igrač, Prey, Injustice 2 ..., igrovje: Zelda: Breath of the Wirld, Yakuza 0, Halo Wars 2, Horizon Zero Dawn, For Honor, Planet Coaster, Sniper Elite 4, Faeria ..., testisi: nintendo switch, AMD ryzen, slikosuk: Logan, John Wick 2, Kong, nove nizike ...

Rubrike člankov