Revija Joker

ČLANKI
stranka » članki » slikosuk
Uredi seznam
Novi film Transformers je zadnji pod načelovanjem večnega oboževalca čimvečjih razpaljotk Michaela Baya. Sneti pripomni, da je bil že skrajni čas.
Na stara leta LordFebo spi v spidermanovski pižami in fantazira o guncanju med hišami. Najbrž zato, ker v otroštvu ni nosil pajkomrežaste oprave in nakazoval ejakulacije iz zapestij.
Tevevania (J288)
Dolgo je trajalo, da je znamenita serija poskakovalnih frpjev Castlevania dobila risankasto izvedenko. Sneti se ogoljenih zob vrže med krvosrebalce in mečedržalce.
“Iz gline storjena, na Olimp posajena, s polgolim stasom in z lasom za pasom, kdo je to?” Pomaranča v wonderbra in hrabri LordFebo ob filmu obelodanita še neizpričano poglavje helenomeriškega bajeslovja.
The Mummy (J287)
Pisatelj: Sneti
Vixen (J287)
Pisatelj: LordFebo
Najnovejši film v alienski franžici, Covenant, se v naših kinih počasi izteka. Zato Sneti ne priobči le mnenja o njem, temveč se ksenomorfnega uni­verzuma loti malce širše.
Pisatelj: Sneti
Pisatelj: Aggressor
»Se vidiva čez petindvajset let,« je umorjena mladenka sporočila ob izteku kultne serije Twin Peaks. In obljuba je pretežno držala! Besni Dante se s skodelico kave zlekne na kavč, pripravljen na nove dele nizike, ki se konec maja vrača na zaslone.
LordFebo se prezeha skozi nadaljevanko z Marvelovim borilno veščim likom Iron Fistom. Slab kung-fu!
Za galaktični red skrbijo različne družbe. V enem vesolju so to jediji in v drugem zelene lanterne, a bolj od zakutanih menihov ter smaragdne milice je zabaven Marvelov krožek Varuhov. Zvezdooki LordFebo v kinu uživa, kot že lep čas ne.
Pisatelj: LordFebo
Pisatelj: Sneti
Pol duha (J285)
Snetiju starikavi obraz ozari mil nasmešek, ko se pri premagovanju stopnic do kina zavé, da bo videl filmsko izvedenko svojega najljubšega animeja Ghost in the Shell. Kakšne volje je dve uri pozneje?
Brez Batmana ne gre niti en mesec, spet gledajoč dogodivščino netopirjastega reši­­možaka pomisli LordFebo. A to pot on ni ta glavni, zakajti na svet so se zgrnile diablovske ne­meze, proti katerim zaležejo le čarobni triki.
Tudi mutante obišče jesen življenja. LordFebo si ob ogledu poslednjega filma z njemu najljubšim superjunaškim igralcem z enega lica briše ošpricano kri, z drugega pa solzo žalosti.
Ob kinoprihodu drugega poglavja strelsko-pretepaške sage o ašašinu Johnu Wicku Sneti spiše prispevek o največjem zajebancu med kravatarji. Ne reci mu računovodja in ne dotikaj se njegovega psa!
Staromanija za najbolj osebnim hišnim računalnikom, Commodorjevo amigo, ne pojenja. Krepi jo dvoje dokumen­tarcev, ki opevata in razgrinjata frendičino ozadje. Podučiti se pusti Sneti.
Pisatelj: Sneti
išči:

(Palčki iščejo le štiri- ali veččrkovne zasnove.)

rubrika:

TEKOČA ŠTEVILKA
(naslednja izide 15.8.2017)
julij 2017
Oznanila: raport z E3ja, God of War, Assassin's Creed: Origin, Mario Odyssey, Middle-earth: Shadow of War, SNES mini, prihajajoče stripovske serije, projekt Mordhau ..., vedež: Poči gonobe, igrovje: kaj je new game plus?, Tekken 7, Rime, Ever Oasis, Take on Mars, Farpoint, Paladins, Valkyria Revolution, Vanquish, Danger Zone ..., testisi: HTC U11, xperia XZ premium, apple carplay, android auto, slikosuk: Spider-Man, Transformatorji ...

Rubrike člankov