Revija Joker - Stari Logan

ČLANKI
stranka » članki » slikosuk » Stari Logan
...
Tudi mutante obišče jesen življenja. LordFebo si ob ogledu poslednjega filma z njemu najljubšim superjunaškim igralcem z enega lica briše ošpricano kri, z drugega pa solzo žalosti.

Sličice in oblački
Wolverine je star. Pravzaprav sploh ni več Wolverine, le še senca svojega človekolikega jaza Logana. Moči so mu jenjale in nada v boljši svet prav tako. S familijo miroljubno životari v pokatastrofičnem svetu, ki mu vladajo zlobniki, kakršna je Hulkova degenerirana rodbina. Prav zelenci so njegova največ­ja nadloga, saj ga neprestano izsiljujejo. Ko jim nekega dne ne more plačati, ga prebunkajo skoraj na mrtvo. V brezupnem položaju Logan sklene dogovor s slepim Hawkeyem, da mu pomaga pri kurirč­kas­ti zadači na drug konec dežele. Peljeta se skozi San Francisco, kjer mutirani ljudje krti spodkopavajo mesto, dokler se ne zruši v Zemljina nedrja. Nato ju napade banda Ghost Riderjev, ki jih mora postreliti slepi lokostrelec, kajti Logan vztraja v svojem nenasilništvu. Pot ju vodi skozi Hammerfalls, kraj, poimenovan po padlem Thorovem kladivu. Tam srečata Ultrona-8, poročenega z bivšo Hawkeyevo ženo. Njuno hčer je zajel lokalni fevdalec Kingpin in stranski kvest je neizogiben. Kingpin je tačas ravno v areni, kjer dinozavra napadeta Daredevila in Punisherja. Logan in Hawkeye se s spidermobilom, ki vozi po stenah, prebijeta v njegovo oporišče in osvobodita dekle, preoblečeno v Spider-Girl, ki Kingpina obglavi z zamahom puške!

Zakaj so v stripovski štoriji hudobci zmagali? Ker je Wolverine pobil celotno zasedbo X-mož in nato od­šel v osamo. Toda na stara leta zopet pokaže kremp­lje. Takole obglavi Red Skulla v Stotnikovi obleki.Več si preberi v Jokerju 284.
Članek, ki ima 1 stran (7.336 znakov) in 6 slik, bo v celoti na voljo 30.04.2017.
Stari Logan objavljeno: Joker 284
marec 2017

Članek bo v celoti na voljo 30.04.2017.