Revija Joker - Samsung gear S3

ČLANKI
stranka » članki » testisi » Samsung gear S3
Samsung gear S3
...
Zima je slab čas za testiranje povezane, športne ure. Toda terenskih izkušenj dobi LordFebo dovolj, da je z novim modelom čisto zadovoljen.

Pametne oziroma povezane ure niso postale neizogiben onegaj, kakor je industrija upala. Njihova prodaja je pod pričakovanji, k čemur nekaj prispeva slaba fama, ki so jo ustvarili betežni pionirski modeli. Zvečine pa gre za to, da ne nucamo še enega kosa tehnike, zlasti ne posiljenega. Preboj je ustvaril le Applov watch, a še temu se je menda ustavilo in firma sploh noče objaviti prodajnih podatkov. Vseeno ti onegaji ne bodo crknili. Ljudje ure pač nosimo, eni spričo navade, drugi kot modni dodatek, tretji kot statusni simbol. In slej ko prej bomo urofili posegli po všečnem modelu na herce, bajte in piksle. Ali bo ta prišel od uveljavljenega urarja ali od IT-firme, navsezadnje ni pomembno. No, Samsung vsekakor upa na uspeh lastne linije gear, ki jo je po veliko poskusih z izvedenko S2 naposled spravil do čisto uporabnega nivoja. Tudi zavoljo domiselnega vrtljivega okvirja, ki je analogna zamenjava včasih nerodnemu zaslonskemu prstenju. Naslednik S3, ki ravno tako temelji na sistemu Tizen, prinese vse to in še več.

S3 je napram swatchastemu predhodniku mnogo večji in debelejši. Obe izvedenki imata isto ceno 400 evrov in delujeta tudi s foni drugih proizvajalcev.Več si preberi v Jokerju 283.
Članek, ki ima 1 stran (6.202 znaka) in 3 slike, bo v celoti na voljo 16.04.2017.
Samsung gear S3 objavljeno: Joker 283
februar 2017

Članek bo v celoti na voljo 16.04.2017.