Revija Joker - Hotne priprave, nenujne narave

ČLANKI
stranka » članki » testisi » Hotne priprave, nenujne narave
Hotne priprave, nenujne narave
...
Nanje se piše, pa tudi briše: film in knjiga, glasbe en giga, stripi, novice, gole prasice … Vsebine obilo naprave držijo. LordFebo jih rabi, življenje pozabi.

Tablice, ki jih je leta 2010 definiral ipad, se že lep čas prodajajo vse slabše. Lani jih je bilo denimo potrženih skoraj petino manj kot leto poprej, pa že takrat so bile v upadu. Začetno zanimanje je šlo na rovaš sijajne novitete, poleg tega so bili mobilniki včasih manjši. A že spočetka smo zapisali, da gre za nekam postranske onegaje, ki jih še najbolj cenijo otroci. Kot se kaže v praksi, nas večina v digitalnem vsakdanu raje poseže po fonu, s katerim imamo dostop do vsega. Osebnejši servisi v družinsko dosegljivih tablah pač nimajo mesta. Te naprave v mnogokaterem gospodinjstvu zato samevajo in ljudje jih zategadelj ne nadgrajujejo. A vseeno so večji zasloni privlačni. Boljši so za igranje, ogledovanje fotk in brskanje po spletu, medtem ko za čitanje digitalnih stripov in časopisov ter uživanje v filmih sploh ni druge izbire. Kdor vse to početje čisla in ima za povrh naraščaj ali veliko potuje, pozna tablično korist. Če mu tošl dopuš­ča, lahko izbira med tremi (s)ličnimi 9,7-palč­nimi modeli, vsemi poželjivimi in sijočimi z razločlji­vost­jo 2048 x 1536.

Za nobeno tipično tablično početje, kot je listanje e-revij, špilanje in gledanje filmov, ni potrebe po 700-evrskih modelih. Apple zato ponuja cenejši ipad (2017).Več si preberi v Jokerju 286.
Članek, ki ima 3 strani (16.254 znakov) in 12 slik, bo v celoti na voljo 09.07.2017.
Hotne priprave, nenujne narave objavljeno: Joker 286
maj 2017

poglavja članka:

Uvod

Samsung tab S3 

Huawei matebook

Članek bo v celoti na voljo 09.07.2017.