Revija Joker

ČLANKI
stranka » članki » črkožer
Uredi seznam
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: StricBedanc
Šaman pisane besede Aggressor razloži, kako se je v filmu po Warcraftu magija smrti pritihotapila na svet in druge reči iz bukel, ki spremljajo gibljive sličice.
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: LordFebo
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: Navi
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: Flegma
Ne noži ne krogle, ne udarci ne padci ne škodijo džun­gelskemu duhu Tarzanu. Kaj šele leta – minila so že sto štiri, odkar se je pojavil v knjižni obliki, in le malo manj od filmskega nastopa. Človek, ki so ga vzredile opice, je ravnokar deležen novega spektakla na velikem platnu. Zato Sneti njemu v čast spusti tekstovni krik iz petnih žil.
PrFOXa razmišlja, kako neki je velikanu iz filma VDV uspelo napisati knjigo, ko pa se ves čas tako nerodno izraža. Nato se spomni, da je imel izjemnega literarnega očeta, ki je znal čarati s svinčnikom.
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: Flegma
Ko se LordFebo rdečeučen od sijočih zaslonov zgrudi v naslanjač, ga zrkla prosijo počitka, um pa je še vedno željan zgodb. Re­ši­tev je uživanje v knjigi, ki govori.
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: Sneti
Pisatelj: Sneti
Nekje med Velikimi jezeri leži kraljestvo, ki ni čisto od tega sveta. To je starodavni gozd Darkwood, prebivališče senc in domovanje skrivnostnega Duha. Besni Dante se opoteka skozi neprehodno močvirje Mo-Hi-La, da se pokloni legendi italijanskega stripa Zagorju in enemu od dveh kreatorjev, prav te dni preminulemu mojstru Gallienu Ferriju.
išči:

(Palčki iščejo le štiri- ali veččrkovne zasnove.)

rubrika:

TEKOČA ŠTEVILKA
(naslednja izide 15.4.2017)
marec 2017
Vedež: jakuze, anali: rollercoasterščine, oznanila: raporti z razvijalske konference, mobilniškega kongresa in sejma igrač, Prey, Injustice 2 ..., igrovje: Zelda: Breath of the Wirld, Yakuza 0, Halo Wars 2, Horizon Zero Dawn, For Honor, Planet Coaster, Sniper Elite 4, Faeria ..., testisi: nintendo switch, AMD ryzen, slikosuk: Logan, John Wick 2, Kong, nove nizike ...

Rubrike člankov