Revija Joker

ČLANKI
stranka » članki » črkožer
Uredi seznam
StricBedanc sname slušalke in se zatopi v raperski bukvici, ki ne preklinjata kot furmana. Nezavedno začne kimati in na knjigah iskati gumb za glasnost.
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: StricBedanc
Šaman pisane besede Aggressor razloži, kako se je v filmu po Warcraftu magija smrti pritihotapila na svet in druge reči iz bukel, ki spremljajo gibljive sličice.
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: LordFebo
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: Navi
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: Flegma
Ne noži ne krogle, ne udarci ne padci ne škodijo džun­gelskemu duhu Tarzanu. Kaj šele leta – minila so že sto štiri, odkar se je pojavil v knjižni obliki, in le malo manj od filmskega nastopa. Človek, ki so ga vzredile opice, je ravnokar deležen novega spektakla na velikem platnu. Zato Sneti njemu v čast spusti tekstovni krik iz petnih žil.
PrFOXa razmišlja, kako neki je velikanu iz filma VDV uspelo napisati knjigo, ko pa se ves čas tako nerodno izraža. Nato se spomni, da je imel izjemnega literarnega očeta, ki je znal čarati s svinčnikom.
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: Flegma
Ko se LordFebo rdečeučen od sijočih zaslonov zgrudi v naslanjač, ga zrkla prosijo počitka, um pa je še vedno željan zgodb. Re­ši­tev je uživanje v knjigi, ki govori.
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: Sneti
Pisatelj: Sneti
išči:

(Palčki iščejo le štiri- ali veččrkovne zasnove.)

rubrika:

TEKOČA ŠTEVILKA
(naslednja izide 15.6.2017)
maj 2017
Raport: Star War Celebration, oznanila: Nintendo Direct, Marvel vs. Capcom infinite, Call of Duty ..., vedež: Hiša eksperimentov, igrovje: Dawn of War III, Prey, Yooka-Laylee, Persona 5, Little Nightmares, Full Throttle, Lego City Undercover, Mariokart Deluxe 8, Scanner Sombre, Eternal ..., testisi: galaxy S8, ipad, tab S3, ryzen 5 ..., slikosuk: Iron Fist, Guardians of the Galaxy, Twin Peaks ...

Rubrike člankov