Revija Joker - Warhammer 40.000: Sanctus Reach

IGROVJE
stranka » igrovje » pc » Warhammer 40.000: Sanctus Reach
Warhammer 40.000: Sanctus Reach

Aggressor pleše s steklimi volkovi, ki se mikastijo z mamuti in jedo orke za fruštek.

Kaj je v strašljivi temi daljne prihodnosti, učen­ci?” “Samo vojna!” odgovori razred. “Česa ni med zvezdami?” “Miru, ker je namesto njega le večno klanje!” v en glas pove razred. “... IN KROHOT KRVI ŽEJNIH BOGOV!” hitro pristavi Man­ca v prvi vrsti. “Tako je, otroci,” zadovoljno priki­ma uči­teljica. “In kdaj se bo hudournik iger po War­ha­mmerju malo unesel?” “Nimamo pojma, ker so pri Games Workshopu prismojeni!” odgovori razred.
Špili po obeh Warhammerjih – onem z navadnimi sekirami in tistem s sekirami na bencin – so kot orkovska zalega; obdelaš enega, a jih je pred vrati še pet. Sanctus Reach je strateška poteznica stare šole in spada v svet z orki, ki so se naučili leteti po vesolju. Večinoma samo v eno smer in z najvišjo hitrostjo, pa vendar; in če pri tem zadenejo kak naseljen kotiček, gorje! Tu nasrka sončni sistem Sanctus Reach s planetom Alaric Prime, ki ga zelena golazen preplavi v enem največjih WAAAGH!ov v poznani hištoriji. A tokrat se na opustošenem površju z njimi v ravs vržejo podobno bestialne sile reda.

Oklepnikom je moč posebej povedati, kam naj usmerijo svoj močnejši frontalni oklep in kam kupolo s topom. Razen tega vojščaki skozi kampanjo dobivajo nove veščine, kot so ubijalske granate ali ščiti. Zato jih je dobro čuvati in poškodovane držati zadaj. Levo vidiš starodavnega viteza, zares impozantnega hodca.Več si preberi v Jokerju 284.
Članek, ki ima 1 stran (5.567 znakov) in 4 slike, bo v celoti na voljo 21.05.2017.
Warhammer 40.000: Sanctus Reach
založnik: Straylight / Slitherine za PC
objavljeno: Joker 284
marec 2017

Članek bo v celoti na voljo 21.05.2017.