Revija Joker - The Elder Scrolls: Legends

IGROVJE
stranka » igrovje » iOS » The Elder Scrolls: Legends
The Elder Scrolls: Legends

V iskanju naslednje uživantske e-kvartopirščine se Sneti spusti na planet Nirn, kjer se pomeša med dwemerje, wamasuje in čaromečevce. Prispel je v univerzum visokih frpjev Elder Scrolls, kjer se v odcepku Legends bitke odvijajo s pisanimi podobicami.

Znameniti Hearthstone je že lani poleti presegel mejo petdeset milijonov računov in letos naj bi Blizzardu iz njega kapnila milijarda in pol evrov. Ker je ta digitalna zbirateljska igra s kartami iliti CCG (Collectible Card Game) tako uspešna, ni čudno, da redno nastajajo konkurenčni izdelki. Morda je 'Vigenjštajn' celo šimelj, kakrš­ne­ga je streljankam dal Doom in mobam Defense of the Ancients. Vprašanje je, koliko je njegovo korito v resnici široko in globoko, saj je zabeleženi izplen konkurentov občutno nižji. A izdajatelji po vsem sodeč menijo, da je to nova zlata jama. Vlaku z mnogimi vagoni (Duelyst! Eternal! Faeria! Hex! Gwent! Shadowverse!) se je sedaj z Legends pridru­ži­la še Bethesda. Zanimivo, kajti ta izdajatelj si projekte izbira nadvse oprezno in miniti zna celo le­to, ne da bi od njih prišlo karkoli. Da so za Legende zastavili slovito frpjsko znamko Elder Scrolls, kjer med drugim domuje orjaški Skyrim, kaže na veliko zaupanje. Tako v celoten tržni segment kot izdelek specialistov za elektronsko metanje kart Dire Wolf Digital. A menim, da se ne motijo in da je pred igro svetla prihodnost. Upravičeno!

Na njivi, ki jo je dodobra pognojil Hearthstone, je vzniknila nova načeloma brezplačna kvartopirijada Elder Scrolls: Legends. Je resnejša in glede bojevanja na plošči nekoliko bolj zakomplicirana od svojega vzora. Tako zaradi dveh stez, kjer se lahko enote recimo začasno skrijejo, kot večjega poudarka na boju med enotami.Več si preberi v Jokerju 285.
Članek, ki ima 1 stran (12.575 znakov) in 9 slik, bo v celoti na voljo 21.05.2017.
The Elder Scrolls: Legends
Bethesda za pc, iOS
objavljeno: Joker 285
april 2017

Članek bo v celoti na voljo 21.05.2017.
okvirčki:

Sposobnosti enot