Revija Joker - Warhammer 40,000: Dawn of War III

IGROVJE
stranka » igrovje » pc » Warhammer 40,000: Dawn of War III
Warhammer 40,000: Dawn of War III

Aggressor si moderni družbeni klimi primerno pobarva marinski oklep na oranžno-zeleno in nekaj zajodla. Koj ga ugonobi inkvizitor.

Kot gnusna tyranidska zalega se širi trend, ki so ga v ospredje najbolj potisnili Call of Dutyji in Battlefieldi: tlaka v spretnostnem večigralstvu. Ciljam na to, da moraš vrsto bonusov za bojevnike in dodatkov za puške počasi odklepati skozi nalinijs­ke spopade. Nisi položil dovolj nasprotnikov z dolo­čenim avtomatom? Sorči, nobenega refleksnega namerilnika zanj, dokler tega ne storiš! Meni ni več smešno, da se vse več klasičnih refleksnih iger, ki niso free to play, marveč jih kupiš za polno ceno, takole navzema značilnosti mmorpgjev. Rad bi samo usekal en fejst skirmish ali deathmatch na liniji, ne da moram prej gledati, ali sem sploh v štartu primerljiv tistim, ki imajo na rovašu teden igralnega časa več. Pojav se širi kot kaotična okužba in Dawn of War 3 koraka po podobni poti.

Tu je opazno, kako spričo obrob soldatje silijo iz terena, da bi povečali razločnost. V praksi to nima haska, marveč temačni svet WH40K odene v podobo legic. A napak bi bilo igro zaradi tega pošiljati h krvniku.Več si preberi v Jokerju 286.
Članek, ki ima 1 stran (16.048 znakov) in 8 slik, bo v celoti na voljo 02.07.2017.
Warhammer 40,000: Dawn of War III
založnik: Relic / Sega za PC
objavljeno: Joker 286
maj 2017

Članek bo v celoti na voljo 02.07.2017.
okvirčki:

Pozerski hodci


sorodni članki