Revija Joker - Eternal

IGROVJE
stranka » igrovje » pc » Eternal
Eternal

Digitalne igre s kartami so nove streljačine, mobe, pretepačine. Pod škrici milijonskega Hearthstona so se namnožile kot ose spomladi in Snetija piči želo naslednje: Eternala.

Zakomplicirane osnove očaka Magica avtorjem novodobnih kvartopirščin na splošno rabijo le kot okvirni zgled in ne kopito. Na ta način je uspel Blizzardov behemot: iz Gatheringa je vzel tisto, kar omogoča čimbolj direktno zabavo, in odvrgel pretirano kompleksne globočine. Slično postopa Eternal Card Game teksaških specialistov za virtualne namiznice Dire Wolf Digital, ki so za Bethesdo naredili prejšnji mesec obdelani Elder Scrolls: Legends. Osredotoči se na temeljno, magicovsko bojevanje s podložniki, s čimer si skuša v vse bolj naphanem področju izdolbsti nišo. Mu uspe? Ne bi rekel. Nekateri bodo v njegovi čistosti videli prednost, a menim, da se napram večini konkurence ravno zaradi nje prekmalu izčrpa.

Eternal je free 2 play igra s kartami, ki se osredotoča na večigralstvo in armade bitij. Ko imaš veliko zbirko, pričaraš kaj takega in sovraga ubiješ v enem megašusu.Več si preberi v Jokerju 286.
Članek, ki ima 1 stran (5.811 znakov) in 6 slik, bo v celoti na voljo 25.06.2017.
Eternal
Dire Wolf Digital za pc, iOS, android
objavljeno: Joker 286
maj 2017

Članek bo v celoti na voljo 25.06.2017.