Revija Joker - Final Fantasy XV

IGROVJE
stranka » igrovje » playstation 4 » Final Fantasy XV
Final Fantasy XV

Sneti v maseratiju podebatira o več­ni noči in eliminira nadzobatca.

Daleč od tega, da bi mi frpjske igre s samotnim glavnim likom ne bile pogodu. Toda od njega dni se v fantazijske svetove najraje podajam z druščino. Lepi spomini me vežejo na četverico lastnoustvarjenih pogumnežev, ki so v Eye of the Beholderju poromali globoko pod mesto Waterdeep ob­računat z bolščalcem. Protizmajska odprava v Dragon Agu pa ne bi bila enaka brez pričkajočih in osvajajočih se likov, ki bi žlampali in kavsali eden čez drugega, če bi jim le pustil.
Spremljanje gruč je nasploh značilno za japonske odprave, kajti en sam Tokijec je proti svetu kot ri­ževo zrno v skledi omake. In s tem za Final Fantasyje, ki so sopomenka za jrpg. Cloudovi ekološki teroristi v sedmici, Tidusovi varuhi svečenice v desetici, vsesvetovno mmojsko povezovanje v štirinajstici in seveda babja posadka v FFX-2, ki je rada plesno migala in se vsakih pet minut preoblačila – ne, ta dolgometražni niz ne mara za osamljenost. Če gre soditi po najsvežejšem delu, je morebiti ravno pou­darek na slogi njegova največja moč. Dokler po svetu vandraš kot kraljevič Noctis v družbi treh kameradov, se imaš prekrasno. Ko pa princ os­ta­ne sam, gre del finega vtisa po gobe. Ni vsak Geralt!

Si si mislil, da boš v novem Final Fantasyju srečal fantovsko druščino, avte, ki bi lahko pripadali ameriškim detektivom, in sredozemska mesta? Bržda ne!Več si preberi v Jokerju 281.
Članek, ki ima 1 stran (16.490 znakov) in 12 slik, bo v celoti na voljo 12.02.2017.
Final Fantasy XV
Square Enix za playstation 4, xbox one
objavljeno: Joker 281
december 2016

Članek bo v celoti na voljo 12.02.2017.
okvirčki:

Številke do petnajstice