Revija Joker - Gravity Rush 2

IGROVJE
stranka » igrovje » playstation 4 » Gravity Rush 2
Gravity Rush 2

Sneti ima rad mačke in muce, le­teče in ležeče. Tale mu pa zavda.

Dodobra smo vajeni v tesne trikoje odetih herojev in heroin, ki si kot prvo postavko na spisku dolžnosti vnaprej zapišejo 'Pomagaj človeštvu'. Rešimoževstvo in rešiženstvo imajo zapisano v DNK ter jih definira na malodane vseh ravneh. Dobrodušna vrsta superjunaka je znana po vsem svetu in izdelke z ustreznim tonom dobivamo celo z Japonske, čeprav njihovi pri­jemi botrujejo svojstvenemu okusu. Takemu, s kakršnim je postregel prvi Gravity Rush.
V tej igri, ki je sprva domovala na viti in kasneje v olepšani obliki prišla na PS4, smo kot leteča mladenka Kat čistili odprto mesto pokvarjenih vla­darjev. Vendar punca ni raketno frčala kot Supergirl, marveč je zaradi magične sposobnos­ti bolj ’padala’ v želeno smer, celo navz­gor, vmes pa se ustavljala in zavijala. Tudi borila se je, predvsem tako, da je z visokimi petkami kot topovska krogla letela v črne spake z občutljivimi toč­kami. Občutek je bil precej svojstven, saj se zaradi prostorske dezorientacije nismo nikdar docela počutili v sedlu. A manko perfektne kontrole je prispeval edinstven čar in deloval na metaforični ravni, ker take so pač ženske. Zmagali smo le, če nam je uspelo Kat nadzorovati na tak način, da se je počutila svobodno …

Kat je mlada coprnica, ki ji čarobni maček daje posebno sposobnost padanja skozi zrak, ne glede na to, kje je zares dol. Na ta način se premikaš po velikem, odprtem mestu.Več si preberi v Jokerju 283.
Članek, ki ima 1 stran (11.614 znakov) in 13 slik, bo v celoti na voljo 16.04.2017.
Gravity Rush 2
Sony za playstation 4
objavljeno: Joker 283
februar 2017

Članek bo v celoti na voljo 16.04.2017.
okvirčki:

Demoni ali daemoni?