Revija Joker - Uncharted: The Lost Legacy

IGROVJE
stranka » igrovje » playstation 4 » Uncharted: The Lost Legacy
Uncharted: The Lost Legacy

Ko se najdeta temnolaski, v luft ne letijo šminke in tamponi, marveč artefakti, barabe in Sneti.

Nathan Drake je po arheološki štali v Unchartedu 4 postal udomačen samec, ki se z brhko Eleno predaja družinskemu življenju. Zaradi te transformacije glavnega lika iz avanturističnega zafrkanta v copato so številni menili, da se je serija akcijskih pustolovščin v znani obliki končala in nam preostane le čakanje na drugačno petico. Verjetno umeščeno v povsem odprt svet, na katerega je Thief's End namignil s prostoročno vožnjo džipa po blatni divjini. Navsezadnje bi bilo Nezabeleženo brez Nathana kot Mario brez Maria in Witcher brez Geralta, kajne?
A tovrstni napovedovalci so se nekoliko zmotili. Uncharted 5 seveda nekoč bo prispel (istočasni razvoj z zdajle nastajajočim Last of Us 2 bi bil za skupino Naughty Dog prehud), le da ne bo iznenada prelomen. Vmesni korak do njega je pričujoča samostojna razširitev z ženskima junakinjama. 40-evrski špil je manj obsežen kot polnomastni U4, vendar mu jedrnatost ne škodi. Nasprotno, s kakšnimi devetimi urami lasersko osredotočene in prevetrene enoigralske kampanje, večigralsko platjo starejšega brata ter izvedbo za čute obliznit je tole fantastična igralno-filmska izkušnja. Ni slabo za postranski projekt, ki je bil svojčas navaden DLC, nakar je prerasel v samostojnost, ki v naslovu povedno nima zaporedne cifre.

Junakinji igre sta Nadine in Chloe. Prva je praktična in surova, Chloe pa pod hladom taji več čustev. Teh prej v seriji nismo izkusili, zato je oseba kakor nova.Več si preberi v Jokerju 289.
Članek, ki ima 1 stran (15.202 znaka) in 12 slik, bo v celoti na voljo 22.10.2017.
Uncharted: The Lost Legacy
Naughty Dog / Sony za playstation 4
objavljeno: Joker 289
avgust 2017

Članek bo v celoti na voljo 22.10.2017.
okvirčki:

Čez slonjo glavo do sebe