Revija Joker

IGROVJE
stranka » igrovje » črkožer
Uredi seznam
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: Flegma
Flegma se znova poda med tiskane domišljijske svetove. A glej zlomka, tokrat bere izviren material v slovenščini! Izšla je namreč nova knjiga v sagi Vitezi in Čarovniki celjskega pisca Bojana Ekselenskega, s katerim priobčimo debato.
StricBedanc sname slušalke in se zatopi v raperski bukvici, ki ne preklinjata kot furmana. Nezavedno začne kimati in na knjigah iskati gumb za glasnost.
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: PrFOXa
Pisatelj: StricBedanc
Šaman pisane besede Aggressor razloži, kako se je v filmu po Warcraftu magija smrti pritihotapila na svet in druge reči iz bukel, ki spremljajo gibljive sličice.
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: LordFebo
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: Navi
Pisatelj: Flegma
Pisatelj: Flegma
Ne noži ne krogle, ne udarci ne padci ne škodijo džun­gelskemu duhu Tarzanu. Kaj šele leta – minila so že sto štiri, odkar se je pojavil v knjižni obliki, in le malo manj od filmskega nastopa. Človek, ki so ga vzredile opice, je ravnokar deležen novega spektakla na velikem platnu. Zato Sneti njemu v čast spusti tekstovni krik iz petnih žil.
PrFOXa razmišlja, kako neki je velikanu iz filma VDV uspelo napisati knjigo, ko pa se ves čas tako nerodno izraža. Nato se spomni, da je imel izjemnega literarnega očeta, ki je znal čarati s svinčnikom.
išči:

(Palčki iščejo le štiri- ali veččrkovne zasnove.)

rubrika:

TEKOČA ŠTEVILKA
(naslednja izide 15.8.2017)
julij 2017
Oznanila: raport z E3ja, God of War, Assassin's Creed: Origin, Mario Odyssey, Middle-earth: Shadow of War, SNES mini, prihajajoče stripovske serije, projekt Mordhau ..., vedež: Poči gonobe, igrovje: kaj je new game plus?, Tekken 7, Rime, Ever Oasis, Take on Mars, Farpoint, Paladins, Valkyria Revolution, Vanquish, Danger Zone ..., testisi: HTC U11, xperia XZ premium, apple carplay, android auto, slikosuk: Spider-Man, Transformatorji ...

Rubrike iger