REVIJA JOKER
stranka » revija Joker
IZDAJATELJ
Alpress d.o.o., Dunajska 5, Ljubljana

DIREKTOR
Samo Žargi, telefon: 059 08 99 30

NASLOV UREDNIŠTVA
Dunajska 5, 1000 Ljubljana, joker@joker.si
telefon: 059 08 99 35

GLAVNI IN ODGOVORNI UREDNIK
David Tomšič

DEZIJN™ IN GRAFIČNI PRELOM
David Tomšič

LAKTUR™
Sergej Hvala

ILUSTRATORJA
Primož Bertoncelj in Tanja Semion

JOKER CREAM TEAM™
Sneti, LordFebo, Aggressor, Kavbojc

OGLASNO TRŽENJE
Marko Polak, telefon: 040 796 323

ODDELEK ZA NAROČNINE
telefon: 059 08 99 30

Naročniki imajo 15% popusta pri plačevanju na šest mesecev in 20% pri plačevanju na eno leto. Naročnina se po izteku plačanega obdobja samodejno podaljša, če naročnik naročnine ne prekliče.

TISK
ABO Grafika

Revija izhaja 15. v mescu.
ISSN 1318-461X

PRAVNO OBVESTILO
Vsebina revije, spletnega mesta in digitalne izdaje je avtorsko zaščitena. Kazen za pretipkavanje člankov, povzema­nje misli v pridobitniške namene, fotokopiranje ali skeniranje je sedenje z nago ritjo na mravljišču! Plus jurja evrov! Urok za doživljenjsko lijavico pa bomo takenako poslali nad vsakogar, ki bo Jokerja torrentiral, gor ali dol!
Joker se iskreno trudi za verodostojnost podatkov, zato vse, kar zapišemo, drži. Če ne v našem, pa v kakem alternativnem vesolju. Za kakršnekoli neprilike, ki jih lahko povzroči naše delo, ne odgovarjamo. Aplikacija za mobilije po vsej verjetnosti ne vsebuje trojancev in vanjo vnešenih podatkov ne bomo zlorabljali. Preveč. Nenaročenih fotografij pomanjkljivo oblečenih sester in bralk ne vračamo, si jih pa želimo.

TEKOČA ŠTEVILKA

november 2017
Oznanila: BlizzCon, zgodbi iz kock, Tamagočiji ..., vedež: sevanje, Made in China, anali: kinect, igrovje: Gran Turismo Sports, Super Mario Odyssey, South Park: Fractured But Whole, Call of Duty WW2, Ys VIII, Guardians of the Galaxy, Rock of Ages 2 ..., testisi: nokia 8 in iphone X, slikosuk: Thor, Star Trek Discovery, aktualne nizike ..., črkožer: prepovedane knjige ...